Elämyksiä, jotka yhdistävät

Palvelut yrityksille

 
 

Miiamaa on kokenut tapahtumatuottaja, tilaisuuksien järjestäjä ja organisaattori. Valitse  mieleisesi paketti tai voimme räätälöidä yrityksellenne mittatilaustyönä tilaisuuteenne sopivan kokonaisuuden.  

Dance & yoga party

Unohda perinteiset TYKY-päivät, väsyttävät palaverit ja kuluneet ideat. Dance & Yoga Partyissa nostetaan tunnelma kattoon ja annetaan kahvitauoille puhuttavaa. Tunnilla yhdistellään kuumia latinalaisrytmejä, annetaan lantiolle liikettä 70-luvun diskotanssin tahdissa sekä rentoudutaan ja rauhoitutaan joogan avulla.

Sisältö on toteutettavissa asiakkaan toiveen mukaisesti, eikä edellytä osallistujilta tanssitaustaa.

Contrabass getaway

– lue lisää täältä

Workshop-paketit

Workshop-paketit lisäävät työhyvinvointia ja työssä jaksamista. Kun yhdessä on naurettu ja viihdytty joogatunnilla, sujuu arki töissäkin virkeämmin ja paremmissa fiiliksissä.

Workshopit tarjoavat avaimia kehonhuoltoon myös työpaikalla ja auttavat nukkumaan paremmin. Koska suuri osa sairauspoissaoloista liittyy tuki- ja liikuntaelinten vaivoihin, on workshop-paketti myös oiva rokotus sairaslomia vastaan.

Voit tilata yhteisöllesi joko yksittäisen workshopin, luennon, joogatunnin tai 3, 6 tai 6 kuukauden paketin. Viikottainen oma jooga- tai tanssitunti  tuo enemmän hyötyä yhteisöllesi, kun harjoitus on johdonmukaista, toistuvaa ja tavoitteellista. Kaikkiin yrityspaketteihin on mahdollista lisätä ja yhdistää myös hyvinvointiluentoja eri teemoilla mm. stressi.

Valitse teema:

  • Energy booster virkistää aineenvaihduntaa, ruuansulatusta ja verenkiertoa.

  • Core intense vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, selkää ja selän tukilihaksia esimerkiksi istuma-asennossa.

  • Happy hips saa koko kehon voimaan paremmin parantamalla lantion ja lonkkien toimintaa.

  • Neck & shoulders saver pelastaa jumeilta ja tuo kepeyttä hartioihin ja vetreyttä niskaan hellävaraisesti.

  • Free your back vapauttaa selän, saat ryhtiä kehoon ja lempeyttä liikkeeseen.

  • Roll & relax pallojen kanssa tehtävä harjoitus, jossa opetellaan hieromaan kehon jumeja pallojen avulla. Menetelmä perustuu Jill Millerin kehittämään Science of rolling-harjoitukseen. Palloharjoitus keskittyy hengityksen kautta kehon jumien avaamiseen pallon rentouttaessa lihaksia. Sopii erityisesti laulajille, tanssijoille ja urheilijoille.

  • Body know-how Mietityttävätkö oman kehon linjaukset? Tuntuvatko joogan asanat epävarmoilta? Etkö oikein tiedä, miten ja missä asennon pitäisi tuntua tai mikä on asennon tarkoitus? Body know-how auttaa löytämään jooga-asentojen anatomiset linjaukset yksilöllisesti. Edetään rauhassa, hitaasti ja kehoa tarkastellen. Body know-how antaa avaimet tehdä joogaharjoitusta yksilöllisesti ja turvallisesti oman kehon kautta myös ryhmätunneilla. Voidaan toteuttaa henkilökohtaisena valmennuksena tai pienryhmässä.

 

Kysymyksiä – älä epäröi ottaa yhteyttä!