Unohtumattomat kokemukset uniikeissa kohteissa

Yoga & Dance holidays

 
 

Miiamaa järjestää joogalomia myös yrityksille ja ryhmille, jolloin aikataulu ja ohjelma räätälöidään täysin tilaajan toiveiden mukaan.

Mikä tekee joogalomasta onnistuneen?

Henkilökohtainen ohjaus. Usein joogalomilla on 15-20 osallistujaa. Miiamaan tanssi- ja joogalomissa maksimiosallistujamäärä on rajattu 8-9 henkilöön. Näin voidaan taata räätälöity kokonaisuus, jossa jokaisella asiakkaalla on mahdollisuus saada henkilökohtaista ohjausta.

Aito rentoutuminen. Majoitus perinteisessä hotellissa satojen muiden asiakkaiden kanssa ei välttämättä tuo rentouttavaa joogaloman fiilistä. Siksi Miiamaan joogalomien majoitus tapahtuu idyllisissä maisemissa, huolella valituissa ja kävijöiden ylistämissä kohteissa hiljaisilla alueilla, jossa on aidosti mahdollisuus rauhoittua, päästä arjesta irti ja saada aito getaway-fiilis.

Hemmottelu ja huvi. Miiamaan joogalomilla hemmotellaan kehoa ja aisteja myös hyvällä ruualla. Jokaisella lomalla on oma kokki, joka valmistaa ryhmälle ihanan herkulliset ja terveelliset ruuat joogaloman ajan. Raaka-aineet tulevat läheltä ja suurin osa paikallisilta toimittajilta. Myös matkakohteeseen pääsee halutessaan tutustumaan rennosti ja helposti yhteisillä retkillä.

Valitse kohteesi

Koe huvilatunnelmaa Välimeren helmellä – Gozo, Malta

Lumoudu Ranskan aurinkoisella maaseudulla – Happy Hamlet, Ranska

Aikamatkaa antiikkiin Pohjois-Kyproksella – Kyrenia, Kypros

Ota yhteyttä ja ehdota itse!