3 lounge.jpg

Onni asuu runollisen romanttisessa ranskassa

sekä Happy Hips -retriittiläisten lanteilla

 

Happy hips -jooga & tanssiretriitti nostaa hymyn huulille ja laittaa lantion liikkeelle.

Keskitymme avaamaan lannerangan liikeratoja, hengittämään pois ahtautta ja luomaan tilaa koko alaselän ja selkärangan alueelle.

Yhdessä Miiamaan kanssa toteutettavalla retriitillä pistetään peppuun vauhtia, kun joukkoon lisätään salsan makuisia mausteita ja kuumia latinalaisrytmejä. Anna kehosi sulaa, mielesi virkistyä ja elämänilosi pulpahdella pintaan. Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle ja laita peppusi hymyilemään!

Ohjelmaan kuuluu myös retki viinitilalle, jossa maistelemme paikallisia viinejä ja käymme keskiaikaisen kylän maalaismarkkinoilla, jonka eväistä valmistamme maukkaan piknik-lounaan.Yritykset ja muut ryhmät voivat myös tilata oman joogaloman, jolloin ohjelma räätälöidään kokonaan tilaajan toiveiden mukaan.

Iltaisin lämpiää sauna, voit nauttia uima-altaassa pulahduksesta ja auringonlaskusta viinilasillisen kanssa. Elämä on tässä ja nyt.

Ranskan majoitus tapahtuu upeissa maalaismaisemissa, kävijöiden rakastamassa Happy Hamlet -hotellissa. Happy Hamlet on huomioitu muun muassa Finnairin BlueWings-lehdessä ja Mondossa.

Kaveriporukalla rentoutumaan tai tiimillä etätöihin voimaan hyvin?
Kysy tarjousta pienryhmälle!