gozo, välimeren parhaiten säilynyt salaisuus

Meri, kalliot, huvila ja tähdenlennot

 

Gozon idyllisellä saarella Välimerellä pääset nauttimaan joogasta, rauhasta ja kauniista maisemista. Päivittäisten harjoitusten ja yksilöllisen pienryhmäopetuksen avulla kehon ja mielen stressi helpottaa. Lomaan kuuluu myös omaa aikaa Gozoon tutustumiseen. Voit retkeillä itseksesi tai osallistua yhteisille retkille.

Majoitus tapahtuu yksityishuvilalla, joka on vuokrattu ainoastaan ryhmälle.

Lomaan kuuluu yhteensä 9 h räätälöityä opetusta, Warrior-asanaklinikka, mediaatiota, rentoutusharjoituksia & pieniä kirjoitustehtäviä sekä matkustusinfon Gozolle ja Maltalle. Yritykset ja muut ryhmät voivat tilata oman joogaloman, jolloin ohjelma räätälöidään kokonaan tilaajan toiveiden mukaan.

Miia on ihanan loistava, opettaa todella intensiivisesti ja huomioi jokaisen kehon ja keksii joogaan loistavia vaihtoehtoliikkeitä. Viikon joogaleiri Gozon saarella oli todella loistava kokemus jossa pystyi irrottautumaan kaikesta. Antauduin joogaan ja mielen hyvinvointiin ilman huolta, sillä Miia oli hoitanut kaiken loistavasti. Miia on läsnä ja luo loistavan yhteisöllisyyden pirskahtelevalla naurulla missä vain.
— Taija Ruotsalainen, Miian tanssi- ja joogaoppilas 10 vuoden ajalta