Syvärentoutusta uusilla taajuuksilla

Contrabass getaway

 
 

Musiikki ja jooga yhdessä voivat tarjota poikkeuksellisen rentoutumisen kokemuksen. Tyylikäs ja tunnelmallinen Contrabass getaway sisältää livenä konsertoivan muusikon ja rentouttavan joogatunnin, joka ei vaadi aiempaa kokemusta joogasta.

Elämys soveltuu niin yhteistyökumppaneiden, asiakkaiden kuin työyhteisöjenkin mieleenpainuvaksi, massasta erottuvaksi ohjelmaksi.

Mistä on kyse?

Yoga Nidraa sanotaan "joogin uneksi", joka tarkoittaa syvää rentoutumisen tilaa unen ja valveen rajamailla.

Harjoitus tehdään selinmakuulla, lämpimän viltin alla, pää tyynyllä ja silmät suljettuna. Rentoutumisen syvenemistä tuetaan kontrabasson matalien ja pehmeiden ääniaaltojen avulla. Contrabass getaway yhdistää uniikilla tavalla parhaat rentoutumisen muodot; mielikuvaharjoittelun ja musiikkiterapian.


Miksi kontrabasso?

Kontrabasson ääniala on matala, joten sen sointi on äänimaailmaltaan rentouttava. Yksi käytetyimpiä musiikkiterapian muotoja on musiikkiterapeutti Petri Lehikoisen kehittämä fysioakustinen menetelmä, jota käytetään Suomessa mm. urheilulääketieteessä, kuntoutuksessa ja päihdekuntoutuksessa.

Kontrabasson matalat sävelet kulkevat samalla taajuudella kuin fysioakustista menetelmää käytettäessä. 40 Hz on aivojen talamuksen gammataajuus, jonka sanotaan olevan yhteydessä oivalluksiin ja uusien ideoiden syntymiseen. Kontrabasson sointi mahdollistaa syvän rentouden tilan saavuttamisen joogatunnin aikana ja tunnilta voi lähteä tyytyväisenä uusien ideoiden kera.

 
 

Kysymyksiä – älä epäröi ottaa yhteyttä!