Back to All Events

Hehku

  • Tutola 5 Sepänkatu Turku, 20700 Finland (map)

Tule mukaamme lisäämään säihkettäsi naisten omalle hyvinvointipäivälle. Päivän aikana hellimme niin kehoa kuin mieltäkin koko olemusta kohottavilla harjoituksilla.

Aloitamme aamun lempeän vahvalla joogaharjoituksella ja itsevarmuutta lisäävällä tanssitunnilla, jossa on vaikutteita lattarirytmeistä. Tanssitunnin jälkeen virkistäydymme eväitämme syöden tutustuen upeisiin tuotteisiin paikallista käsityötä olevat Owlie-joogamattopussit, Zen by Sen kalaverkoista tehtyihin joogalegginsseihin ja eteerisiin öljyihin. Tämän jälkeen hellimme kehoa pehmeän tehokkain fascia-kehonhuolto harjoituksin.

Hyvän olon ja omaan kehoon asettumisen viimeistelee syvärentoutus äänimaljojen maailmassa, jossa samalla muistutamme alitajuntaamme omasta upeudesta, ainutlaatuisuudesta, jumalattaruudesta.

Hyvän olon päivä sopii niin aloittejoille kuin aktiiviliikkujille. Mitään aikaisempaa kokemusta joogasta tai tanssista et tarvitse ja aloittelijat ovat myös tervetulleita mukaan.

Ilmoittaudu pikapikaa, niin saat varattua paikan unohtumattomalle, itseä hellivälle, omaa hehkua lisäävälle päivälle!

Ansaitset vain parasta ♥

Tapahtuman tiedot:

Päivä: 25.5.2019 Aika: 12-18.00 Paikka: Tutola, Sepänkatu 5 Hinta: EB-hinta 65 € (voimassa 12.5.2019 asti) norm. 79 € Osallistumismaksu laskutetaan viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittaudu mukaan linkistä: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd0kjnGWONN3lkSCCBkJc_CHwfiwBoKUIJ8wJOivZ-ToEzmzQ/viewform?fbclid=IwAR2CvdDOuo4uPufwHZlzP6h0EAKU8Hs-WDfMTRHvRVgwxTz3W410sdpztzk

Ohjelma:

Start fresh Alkupiiri, jossa asetamme yhdessä ja yksittäin tavoitteet päiväämme, kuulostellen mitä asioita kaipaamme elämäämme lisää tällä hetkellä

Reloud & Relax

Lempeä ja hellä joogatunti, jossa virkistetään aineenvaihduntaa, ruuansulatusta ja verenkiertoa. Annetaan akkujen latautua viikon jälkeen, nautiskellaan oman kehon liikkeestä ja pysähtyneistä hetkistä.

ConfiDance

ConfiDance on vauhdikas tanssitunti, jossa on vaikutteita eri tanssityyleistä aina lattareista itämaiseen tanssiin, twerkiin ja dancehalliin. Koreografiat ja askelsarjat ovat helppoja ja tarkoituksena on nauttia liikkeen tuottamisesta sekä erilaisista rytmeistä. Tunti korostaa erityisesti mimmipoweria ja kannustaa jokaista hyväksymään oman itsensä sellaisena kuin on.

Fascial kehonhuolto

Fascial-tunnilla huolletaan lihaskalvolinjat kuntoon! Fascial on Fysioline Academy of Finlandin kehittämä lihaskalvolinjoihin keskittyvä liikkuvuusharjoitus. Tunnilla pyritään parantamaan kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia kehittämällä lihaskalvojen liukuvuutta monipuolisin ja dynaamisin liikesarjoin.

Sound of Shavasana

Sound of Shavasana -tunnilla sukellamme tiibetiläisten äänimaljojen syvärentouttavaan maailmaan, annamme kehon ja mielen hiljentyä ja otamme vastaan äänivärähtelyt, levon ja voimalauseita, jotka tuovan meille lisää rauhaa ja itsevarmuutta omasta olemisestamme.

Naiset tapahtuman takana

Heidi

Heidi on Kaarinalainen jooganopettaja, äänimaljakouluttaja ja energiahoitaja, joka työskentelee päätoimisesti opetus- ja tutkimustehtävissä Turkulaisessa korkeakoulussa. Hän on opiskellut joogaa ja erilaisia rentoutustekniikoita kansainvälisestikin arvostettujen opettajien johdolla 2000-luvun alusta saakka.

Heidin rauhoittavilla ja harmonisilla tunneilla huomio kiinnittyy läsnäoloon omassa itsessä sekä kehon ja mielen yhteyteen. Heidin motto on: “Anna itsesi liikkua omassa elämässäsi vapaasti”.

www.pranamaa.fi

https://www.facebook.com/pranamaa/

Miiamaa I Miia

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Miia toimii kokopäiväisesti yrittäjänä, joogaopettajana ja tanssiohjaajana. Hän on opiskellut kansainvälisesti arvostetuissa joogakouluissa ja ohjannut tunteja jo 15 vuoden ajan.

Miian joogatunneilla lämmin ja iloinen tunnelma yhdistyvät tarkkaan tekemiseen. Lempeä ja tehokas eivät ole toistensa vastakohdat. Hyvällä joogatunnilla ne kohtaavat ja osallistujat huomioidaan yksilöinä. Miian sanoin: “Jooga ei ole suoritus,vaan arkea ja jaksamista tukeva elämys.”

Voit käydä Miian sivuilla:

www.miiamaa.com

https://web.facebook.com/MiiamaaLifestyle/

https://www.instagram.com/miiamaalifestyle/

Hanna

Turkulainen Hanna on koulutukseltaan toimintaterapeutti, personal trainer, koulutettu hieroja, tanssinohjaaja sekä FAF:in Fascial ohjaaja. Tanssitunteja hän on ohjannut jo 10 vuoden ajan. Hän on helposti lähestyttävä ja energinen ohjaaja, jonka tunneilla on aina aurinkoinen tunnelma. Hanna rakastaa Suomen luontoa ja viettää paljon aikaa mökillä. Aikaa kuluu myös salilla ja lukkopainin parissa.

Ota mukaan:

Eväät Vesipullo Mukavat vaatteet, joissa voit liikkua Lämpimät vaatteet äänimaljarentoutukseen Oma joogamatto

Maksu-ja peruutusehdot:

Tapahtuman ohjaajat tai tilavuokraaja eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista. Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan tapahtumaan, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Nimenmuutoksista, jotka tapahtuvat lähempänä kuin 7 vuorokautta ennen tapahtuman alkua peritään toimistokuluina 10 €.

Sairaustapauksissa lääkärintodistusta vastaan voit peruttaa osallistumisesi.

Jos peruutat osallistumisesi 7 vuorokautta ennen tai et saavu paikalla, laskutetaan sinulta tapahtuman osallistumismaksu täysimääräisenä jälkeen päin.

Vakuutus: Kurssilaisia ei ole vakuutettu erikseen ohjaajien tai tilan puolesta.

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Earlier Event: April 28
Core intense workshop
Later Event: June 5
Pop-Up Beach yoga