Back to All Events

The Woima -viikonloppu feat. Fitmehealth


  • Villa Wolax 40 Villa Wolaxin tie 21620 Finland (map)

W = Wisio

O = Oivallus

I   = Ilo

M = Motivaatio

A = Ajoitus


The Woima -viikonloppu yhdistää kokonaisvaltaisesti voiman eri elementtejä, jotta keho ja mieli olisivat vahvat yhdessä ja voivat hyvin. Tervetuloa voimaantumaan ja viihtymään saariston sydämeen toukokuussa Miiamaan ja Fithmehealthin Maaret Vuorion seurassa.

Viikonlopun aikana tarjoamme eritasoisia harjoituksia vähintään seitsemän tuntia. Harjoituksissa tehdään koko kehoa voimistavia ja energisoivia liikkeitä, harjoitellaan rentoutumista ja läsnäoloa. The Woima yhdistää oman kehonpainoharjoittelun, joogan, rauhan ja rentouden. Kaikki ohjatut tunnit ovat suunniteltu niin, että ne sopivat sekä aloittelijoille että aktiivisemmille liikkujille. Mahdollisuuksien mukaan Woiman harjoitukset pidetään ulkona nurmialueella aivan meren rannassa.

Upea Villa Wolax majoittaa osallistujat 2-hengen huoneissa aivan meren äärellä. Kaikki huoneet ovat hiljattain remontoitu, ja lähes jokaisesta huoneesta löytyy oma suihku ja wc.

Viikonlopun herkullinen ruoka valmistetaan Villa Wolaxin oman kokin toimesta ja menu toteutetaan vain laadukkaita raaka-aineita käyttäen ja kauden kasviksia hyödyntäen.  Mahdolliset erikoisruokavaliot huomioidaan.

Anna aistiesi avautua, meriveden puhdistaa kehosi ja sulje silmäsi saunan pehmeissä löylyissä. Illan päätteeksi voit pulahtaa kynttilän valossa porealtaiden lämpöön. Pysähdy ja nauti hetkestä.

Tule viihtymään & woimaantumaan yhdessä.

Psst! The Woima- viikonlopun lisäksi Paraisilla järjestetään myös The Woima -joogatunteja ;)

Kenelle?
Woimaviikonloppu sopii niin aloittelijalle kuin aktiiviliikkujallekin. Aikaisempaa kokemusta joogasta tai oman kehon painoharjoittelusta et tarvitse.

Milloin? 25.10.2019 - 27.10.2019

Missä? Villa Wolax, Villa Wolaxin tie 40, 21620 Kuusisto

Hinta: Earlybird 345 € / hlö 30.6.2019 asti, jonka jälkeen 399 €/hlö.

Miten maksan
Viikonloppu laskutetaan kahdessa erässä. Voit hyödyntää maksuissa Smartum liikunta-ja kulttuuriseteleitä tai Edenredin saldoa. Tarkemmat maksuohjeet toimitetaan ilmoittautuneille kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta.

Ohjaajat
Miiamaan perustajan, Miian, kanssa tunteja ohjaa Fitmehealthin Maaret Vuorio.

Maaret on aktiivinen ja iloinen kolmen pienen tytön äiti, Personal Trainer, hyvinvointivalmentaja, ja vaimo. Maaret ohjaa tällä hetkellä pienryhmiä sekä yksilövalmennusasiakkaitaan Paraisilla omalla studiollaan.
Maaret on ohjaajana luja, mutta lempeä. Treeneissä yhdistyy usein oman kehon painolla tehtävät harjoitteet ja jokainen pystyykin mitoittamaan oman treeninsä sen hetkiseen kuntotasoonsa sopivaksi.

 

Varaus- ja peruutusehdot

Miiamaa, Fitmehealth ja Villa Wolax  eivät ole vastuussa suunnitelmiesi muutoksista.

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli jostain syystä et pääse osallistumaan viikonloppuun, voit hankkia tilallesi toisen osallistujan. Nimenmuutoksista, jotka tapahtuvat lähempänä kuin 7 vuorokautta ennen viikonlopun alkua, peritään toimistokulut 10 €.

Vakuutus

Kurssilaisia ei ole vakuutettu erikseen Miiamaan, Fitmehealthin tai Villa Wolaxin puolesta. Muistathan, että hyvinvointiviikonloppu on omaa vapaa-aikaasi.

Mikäli koet tarvitsevasi vakuutusta, huolehdithan, että tapaturma-tai vapaa-ajanvakuutuksesi ovat voimassa ja kattavat mahdolliset suunnitelmiesi muutokset ja niistä aiheutuneet lisäkustannukset. Ammattitaitoiset ohjaajat huolehtivat sinusta, mutta osallistut harjoituksiin omalla vastuullasi.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Earlier Event: October 23
Joogakurssi Parainen
Later Event: October 30
Joogakurssi Parainen